At skrive en blog kræver den bedste editor

Vi vil her vise dig, hvordan man skriver en blog i C5DK Blog pakken. Det er et smart blog værktøj til din hjemmeside

Skrevet af Ham selv - 2015-11-11 12:34:00

C5DK Blog, en stor blogging oplevelse

Vi har forsøgt "at gå den ekstra mil" for at gøre denne C5DK Blog pakke, den bedste blogging oplevelse nogensinde. Og vi har kodet i måneder for at få det så perfekt som muligt. Det har været en stor opgave, fordi vi også skulle lære de nye kode teknikker til Concrete5 version 5.7+.

Et billede til bloggenMen hvad vi har udrettet, er en stor, enkel at bruge blogging oplevelse med lidt ekstra. Du vil for eksempel kunne beskære dine miniaturebilleder for at vise præcis, hvad du har brug for, blot ved at bruge vores integrerede miniature beskæring værktøj.

Du vil være i stand til at indsætte både billeder og indlejrede videoer i dine blogs, dine blogs vil altid ser godt ud. Vi har tilføjet ee billede manager for bloggeren, og bloggeren vil være i stand til at uploade billeder til bloggen, uden at komme til filhåndteringen i kontrolpanelet, og bloggeren vil kun se hans/hendes egne billeder.

Alle indstillinger af bloggen følger den måde hver side er sat op i Concrete5 udgave 5.7. Og ved dette, vil din blog altid være tilgængelige fra Concrete5 Composer interfacet.

Men det bedste ved vores C5DK Blog pakke er, at du vil være i stand til at lade personer der ikke er administratorer, blog på din hjemmeside, og ved dette, giver brugerne mulighed for at blogge uden at få adgang til kontrolpanelet eller andre funktioner relateret til administratorer. Du vil også være i stand til at tilføje mere end én blog-side (blog root) til din hjemmeside. På den måde vil du være i stand til at tilføje en blog til forskellige dele af din hjemmeside, eller du kan endda give hver blogger på din hjemmeside hans/hendes egen blog sektion (blog root).

Det er fantastisk for os på Concrete5 Danmark, at frigive denne C5DK Blog pakke, og vi ønsker dig en rigtig glad blogging i fremtiden.


Indlæser Samtale

C5DK - BEDST i ADD-ONS