C5DK Blog - Opsætning af bloggens side-type

Videoer her på siden er på Engelsk (vi beklager meget hvis dette er til gene).

Sådan sætter du side-typen for C5DK Blog op

Da side-typer i Concrete5 er nært beslægtet med det tema, du bruger på din hjemmeside. Er der ikke en klar forklaring på, hvordan du sætter dette op. hvad du ser på disse dokumentations sider er kun grundlæggende indføring i etableringen af en side-type til en blog.

Hvordan din blog side vil se ud, er helt op til dig. Du kan være kreativ eller bare lave en simpel side.

Lad os starte med side-typens grundlæggende indstillinger

Se denne lille video:

Opsætning af formular og indhold for bloggens side-type

Alle formularfelter i Concrete5 composer og standard indhold på den nye blog side-type er afgørende for, at få side-typen til at fungerer i Concrete5. Og vi vil her forklare dig, hvordan man tilføjer formularfelterne til composer, tilføje indholds blokke og designe den nye blog side-type.

Hvis du allerede kender til opsætning af standard indholdsblokke en side type, kan du måske undre dig over, at vi bruger stacks til at holde vores blokkes placeringer styret. Vi gør dette, for at gøre det muligt at ændre designet på et senere tidspunkt. Ganske simpelt.

Se denne lille video:

Denne tutorial om at oprette en side-type for vores C5DK blog pakke, er dybest set en tur igennem oprettelsen af en standard blog-side type, som du ville gøre det, når du bruger Concrete5 composer til at skrive dine blogs. Vi vil på et senere tidspunkt disse tutorials tilføje ekstra blokke til denne side-type for, at gøre den unik for vores C5DK Blog pakke.

C5DK BEDST i ADD-ONS